Goedkope websites

Wat is een goedkope website?

Een goedkope website is (meestal) een website die geen geld kost. Nada. Zip. Rien. 🙂 Zo een website vindt u bijvoorbeeld bij Blogger, Skynet, Telenet, … deze websites zijn goed voor waar ze voor dienen: huis-, tuin-, en keukengebruik (om het oneerbiedig te zeggen).

Indien je een degelijke, vindbare, mooie en makkelijk aanpasbare site zoekt kom je uit bij blogplatforms (WordPress, waarop mijn eigen site gebouwd werd) of specifieke aanbieders zoals Wix en consoorten.

Het nadeel van al deze websites en de aanbieders: jij! Zelfs ik (met een opleiding Webdesign) ben geen heer en meester van de code, enkel omdat ik niet alle dagen websites bouw. Een basic website die gevonden wordt bouw ik geregeld voor mijn klanten. Meestal worden deze websites tijdelijk in het leven geroepen tot de uiteindelijke site online kan.

Want, laten we eerlijk zijn, als een website geld opbrengt dan mag het ook wel wat kosten. Een goede website is een investering en hoeft niet duur te zijn. Zelfs een degelijke website (programmeur + designer + SEO) kan redelijk meevallen in prijs als je je bewust bent van de impact.

Wat is een goede website?

Enkele eigenschappen van een goede website:

  • Veilig
  • makkelijk aanpasbaar
  • Doet waarvoor hij ontworpen is
  • Valt op en is makkelijk vindbaar in de zoekmachines

Voor een goede website zijn er 2 dingen nodig:

  1. CMS

    Door een goed Content Management System kan u zelf makkelijk een website onderhouden: pagina’s aanmaken, teksten schrijven, artikels toevoegen, foto’s, reportages,… Dit kost u enkel de tijd die u er zelf in steekt. Heeft u geen tijd dan kan ik het onderhoud van de website overnemen.

  2. DMP

    Met een Digitaal Marketing Plan bepalen we de website structuur, de doelgroep, we stellen doelen en maken campagnes… etc. Dit plan geeft ons ook de mogelijkheid om onze inspanningen te evalueren. Eventueel kan u een DMP laten maken en beheert u zelf de inhoud volgens dit plan, zo drukt u de kosten en profiteert u optimaal van mijn SEO kennis.

Ik werk voor het CMS systeem samen met Koen Michielsen, het online marketing gedeelte neem ik voor mijn rekening. Indien gewenst wordt een designer ingeschakeld om uw website mooi vorm te geven.

Wordt het tijd voor een goedkope website die werkt? Contacteer me voor een prijsofferte op maat.